onsdag 28. juli 2010

Foredrag og referanser

For en lidenskapelig, nysgjerrig og eventyrlysten fluefisker er hele verden en diger lekegrind. Bare fantasi, hensynet til famile og jobb, samt det triste faktum at det koster å være kar, begrenser potensielle reisemål. Men det er lov å drømme...

Foruten å være en fast bidragsyter til blader som Alt om fiske, Fluefiske, Jakt og fiske, Flugfiske i Norden og Flyfishers' Club Journal, reiser jeg land og strand rundt med flere populære foredrag. Disse kan du lese mer om på denne bloggen.

Prisen per foredrag er kr. 2500, dersom noe annet ikke er oppgitt. Kjøring og eventuelle andre reisekostnader er ikke inkludert. For oppdrag i regi av det offentlige, kommer diett etter statens satser i tillegg. Ved foredrag i helg (fredag kveld til søndag kveld) kommer et tillegg på kr. 500. Jeg bringer alt nødvendig utstyr, herunder et stort lerret hvis ønskelig.

For booking eller ytterligere informasjon: Ring +47 41293770 eller send en e-post: post@harangenmedia.com

Her følger referanser og tilbakemeldinger på foredragene mine:
_____________________________________________________

ØRRETER, PORTVIN OG TWEED:

* Morten Harangen var inbjuden till Svenska Flugfiskemässan i Stockholm 2008 för att hålla ett intressant föredrag om kalkströmmarna i England. Han berättade med inlevelse om hur han och brodern under flera år reste till England för att uppleva detta intressanta öringfiske. Föredraget präglades av en finstämdhet och ett stort engagemang. (Ulf Berglund, Mountain Media, 2008)

* Gjennom en lugn og behagelig fortellerkunst ble vi med Morten til det sørlige England hvor de berømte og historiske kalkelvene renner. Med flotte bilder - både av omgivelsene og vakende ørret - ble dette formidlet. Dette foredraget bør oppleves. Om du i utgangspunktet ikke er interessert i det moderne fluefiskets histore, blir du det etter Mortens foredrag! (Terje Christiansen, leder, fluegruppa, Grenland Sportsfiskere, 2009)

* Bra kåseri av Morten Harangen. 30 medlemmer fikk oppleve ørret-eventyret i de gamle kalkelvene i sør-England. Dette blir nokså annerledes enn å drasse 20 kilos sekk 3 timer inn på vidda uten å se tegn til folk. Annerledes men hyggelig og behagelig. (Stein Wines, sekretær, Oslo Sportsfiskere, 2010)
_____________________________________________________

EN FLUEFISKERS BEKJENNELSER:

* Fiskerne fikk valuta for pengene da de var samlet for å høre på Morten Harangen fortelle om: ”En fluefiskers dagbok” på medlemsmøtet til OJFF på Skogsland 19. oktober. Han krydret fortellingene sine med masse flotte bilder fra sine turer. (Trygve Solstad, Oppegård Jeger- og Fiskerforening, 2009).
_____________________________________________________

SAGAØYAS EVENTYRLIGE ØRRETER:

* Morten Harangen har en unik evne til å fange sitt publikum med sine bildeforedrag. Han levendegjør bildene sine og får med historikken rundt på en fremragende måte. Hans behagelige stemmebruk gjør at vi alle føler vi er med på reisen. (Sylvia Nøstrud, senterleder sone Stavern og Brunlanes, Larvik kommune, 2008)
_____________________________________________________

GJENNOM NORGE MED DAMPSKIP OG KARJOL:

* Årets lysbildekåseri i Sannidal Historielag er et av de beste som har vært i historielagets regi. (Kragerø Blad 11/4 2006)

* Gjennom Norge med dampskip og karjol” ga en unik fremstilling av en reise i fortid og nåtid. De gamle bildene er en enestående samling med stor historisk verdi (Sverre G. Grue, Aasgaardstrand og omegn historielag, 2007)

* Jeg kan anbefale "Gjennom Norge med dampskip og karjol” v/ Morten Harangen. Meget hør- og severdig foredrag satt i scene av en dyktig forteller.(Bjørn Olsen, Larvik og Sandefjord Veteranvognkubb & Norsk A-Modell Klubb, 2008).
_____________________________________________________

EVENTYRLIGE EGYPT:

* Morten Harangen er en dyktig foredragsholder. Dessuten er han fleksibel og imøtekommende ovenfor arrangøren, noe som er særlig viktig for oss amatører i bransjen. (Aina Johnsen Rønning, Folkeakademiet i Drammen, 2008).

* Det var trangt om plassen i Oleanestua i går. Harangen fortalte historier og viste bilder, mens han krydret det hele med en god dose humor. God respons fra publikum tydet på at dette var noe som fristet til gjentakelse (Gjengangeren, 29/4 2010)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar